Інформація
Пошук

Набір "Трекінг" сокирка, точила, кресало. Bison 1879, 500 гр (60-01-320079)

Виробник: BISON 1879
Код товару: 39466-21
Артикул: V39065

Скорочений опис


Треккінгова топірка в комплекті з корисним обладнанням для поїздок: кресало, щоб запалити багаття, точильний камінь DUO для легкого заточування та міцний шкіряний чохол з петлями для ременя та рукояткою для компактного т... Читати далі...

Знайшли дешевше?
5 890 грн

  • На складі

Інформація для покупця
Способи доставки

Способи доставки

Ми відправимо ваше замовлення в будь-яку точку України

Способи оплати

Способи оплати

Ми гарантуємо безпечну оплату

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів про наш магазин

Треккінгова топірка в комплекті з корисним обладнанням для поїздок: кресало, щоб запалити багаття, точильний камінь DUO для легкого заточування та міцний шкіряний чохол з петлями для ременя та рукояткою для компактного та легкого транспортування.

Маленька, дуже зручна сокира з компактною головкою і короткою ручкою довжиною всього 250 мм.Ідеальний компаньйон у походах: завдяки невеликій вазі та короткій ручці, сокиру можна зручно носити на ремені або в рюкзаку. В той же час він задовольняє всі вимоги, які також можуть бути виконані з більшими моделями.

Ріжуча кромка заточена, рукоятка гікорі заклинена двічі для максимальної безпеки.

Кресало - круглий металевий стрижень зі спеціального металевого сплаву для запалювання багаття. , задню частину ножа (не входить у комплект), виникають іскри при дуже високих температурах, які спочатку змушують готове гніздо луски світитися і запалюватися з додаванням паличок пір`я.

Точильний камінь DUO дуже корисний, так що ріжуча кромка завжди може бути гострою навіть у походах.Він має дві різні зернистості: 120 зернистих для грубого попереднього шліфування і 320 зернистих для тонкого шліфування і заточування ріжучої кромки. Завдяки невеликим розмірам, камінь легкий і зручний.

Вага 500
Гарантія 24 місяці
Загальна довжина 250
Країна виробник Німеччина

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре