Інформація
Пошук

Ніж для томатів 130 мм Brooklyn Arcos (192023)

Виробник: Arcos
Код товару: 135877-05
Артикул: 192023

Скорочений опис


Ніж для томатів 130 мм серії «Бруклін» Аркос з блакитною рукояткою та серейторним краєм дозволяє різати шкірку помідорів швидко і з мінімальним тиском без подрібнення та пошкодження м'якоті. Оригінальний та досконалий ди... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1 449 грн

  • На складі

Інформація для покупця
Способи доставки

Способи доставки

Ми відправимо ваше замовлення в будь-яку точку України

Способи оплати

Способи оплати

Ми гарантуємо безпечну оплату

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів про наш магазин

Ніж для томатів 130 мм серії «Бруклін» Аркос з блакитною рукояткою та серейторним краєм дозволяє різати шкірку помідорів швидко і з мінімальним тиском без подрібнення та пошкодження м'якоті.

 

Оригінальний та досконалий дизайн кованих ножів серії Arcos Brooklyn підкорив серця найвимогливіших шеф-кухарів не тільки України, але і всього світу. Кухонні ножі серії Brooklyn надихнуть та заохотять створити страви різної складності, завдяки приємній на дотик блакитній ручці та довершеному дизайну леза. Серію ножів Arcos Brooklyn розробили для професійного та домашнього використання.

 

Лезо ножа для томатів виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. Неперевершену гостроту леза створили за технологією «шовковий край». У результаті лезо ножа для кухні довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.

 

Рукоятку ножів для нарізання овочів серії «Бруклін» з оригінальним дизайном виготовили із стійкого матеріалу Мікарта, який не створює щілин та запобігає проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки професійного ножа міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з кухонним ножем. Больстер ножа для помідорів серії «Бруклін» розташовується на передній частині рукоятки та зменшує навантаження на руку повара під час нарізання. Рукоятка кухонного ножа стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.

Характеристики

  • Серія: Brooklyn
  • Матеріал леза: кована нержавіюча сталь NITRUM
  • Матеріал ручки: мікарта
  • Призначення: Для овочів та фруктів, для томатів
  • Колір: блакитний
  • Довжина леза: 130 мм
  • Заклепки: нержавіюча сталь
  • Вага: 139

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре