Інформація
Пошук

Ніж для стейка 130 мм Riviera Arcos (230500)

Виробник: Arcos
Код товару: 138333-05
Артикул: 230500

Скорочений опис


Ніж для стейка 130 мм серії «Рів’єра» Аркос призначений для легкого і зручного відрізання шматочків готового м’яса, зберігаючи структуру м’якоті та соковитість стейка.Столові ножі Arcos серії Riviera підходять як для дом... Читати далі...

Знайшли дешевше?
999 грн

  • На складі

Інформація для покупця
Способи доставки

Способи доставки

Ми відправимо ваше замовлення в будь-яку точку України

Способи оплати

Способи оплати

Ми гарантуємо безпечну оплату

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів про наш магазин

Ніж для стейка 130 мм серії «Рів’єра» Аркос призначений для легкого і зручного відрізання шматочків готового м’яса, зберігаючи структуру м’якоті та соковитість стейка.

Столові ножі Arcos серії Riviera підходять як для домашнього використання, так і для ресторанів, кафе та інших закладів громадського харчування.

 

Лезо ножа для стейка виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа arcos довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю. Захистом для пальців під час нарізання служить особлива конструкція п’ятки, що розміщена на кінці леза та робить використання ножа безпечним та надійним.

 

Рукоятку стейкових ножів серії «Рів’єра» з витонченим дизайном виготовили з поліоксиметиленових накладок, які не створюють щілин та запобігають проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки ножів arcos міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалому використанню. Больстер розташовується на передній частині рукоятки ножа та зменшує навантаження на руку під час нарізання. Рукоятка ножів для м’яса пройшла антибактеріальну обробку, стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.


Характеристики

  • Призначення: Ніж для стейку
  • Серія: Riviera
  • Матеріал леза: Нержавіюча сталь Nitrum
  • Матеріал ручки: Поліоксіметилен
  • Колір: чорний
  • Довжина леза: 130 мм
  • Заклепки: Нержавіюча сталь
  • Вага: 140 

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре