Інформація
Пошук

Телескоп National Geographic 50/600 AZ (9101000)

Виробник: National Geographic
Код товару: 920554-10
Артикул: 920554
-8 %
АКЦІЯ

До кінця Акції залишилося:

Скорочений опис


Телескоп National Geographic 50/600 AZ - чудовий подарунок, здатний захопити вашу дитину та зацікавити астрономією, як наукою. Дана модель має відмінні оптичні характеристики для телескопа початкового рівня, а простота к... Читати далі...

Знайшли дешевше?
3 888 грн 3 577 грн

  • Немає в наявності

Інформація для покупця
Способи доставки

Способи доставки

Ми відправимо ваше замовлення в будь-яку точку України

Способи оплати

Способи оплати

Ми гарантуємо безпечну оплату

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів про наш магазин

Телескоп National Geographic 50/600 AZ - чудовий подарунок, здатний захопити вашу дитину та зацікавити астрономією, як наукою. Дана модель має відмінні оптичні характеристики для телескопа початкового рівня, а простота конструкції дозволяє користуватися ним дітям, починаючи з 6-річного віку. Широкий набір додаткових окулярів дає можливість проводити як наземні спостереження, і спостерігати за планетами Сонячної системи.

Ця модель рекомендується дітям, починаючи з 6-річного віку, і дозволяє задовольнити всі запити молодого астронома. Телескоп з ручним управлінням National Geographic 50/600 AZ оснащений оптикою достатньою для спостереження кратерів на Місяці діаметром 8 км, зірок слабкого світіння (до 10,5 зіркових величин), Сатурна, Урана та Нептуна у вигляді зірок, полярних шапок Марса. Навіть туманності, що знаходяться на відстані до 1500 світлових років, стануть доступні оку дитини у вигляді світлих концентрованих плям. Також телескоп підходить для ландшафтних спостережень, спостережень за міськими пам'ятками.

Телескоп комплектується азимутальним монтуванням, яке простіше в управлінні і менше за вагою, у порівнянні з екваторіальним, що не мало важливо для дитини. З її допомогою можна спостерігати як за наземними, так і за небесними об'єктами. Діагональне дзеркало, що входить у комплект, змінює хід променів на 90° і дозволяє зручно спостерігати об'єкти, що знаходяться на значній висоті над горизонтом.
Варто зазначити, що на відміну від багатьох дитячих телескопів для початкової астрономії, ця модель має стандартний діаметр окулярів і стандартні очки діаметром 1,25 дюйма (31,75 мм). А значить з цим мікроскопом Ви зможете використовувати додаткові якісні очки для отримання проміжних збільшень і великих кутів огляду. Наявність оптичного шукача 5х24 допоможе наводити телескоп на потрібний об'єкт. Крім трьох стандартних окулярів в комплект поставки входить місячний фільтр, один з найкращих програмних продуктів - віртуальний планетарій Stellarium на CD, карта зоряного неба для визначення місця розташування небесних тіл і набір матеріалів, що допоможе захопити дитину астрономією.

Артикул 920554
Бренд National Geographic
Відносний отвір 1:12
Вага 1,045 кг
Вага в упаковці 2,255 кг
Габарити 100 х 100 х 135 см
Габарити упаковки 77 х 12 х 23 см
Гарантія 24 місяці
Гранична зоряна величина 10.6
Діаметр об'єктива 50 мм
Збільшення 30x - 150x
Комп'ютерне наведення Немає
Комплектація Труба: металева
Тренога: алюмінієва
Окуляри: H4 мм, H12.5 мм та SR20 мм
Видошукач: оптичний 5 х 24 мм
Місячний фільтр
Діагональне дзеркало
Карта зоряного неба
Програмне забезпечення
Набір матеріалів для дітей
Країна реєстрації бренду США
Країна-виробник товару Китай
Максимально корисне збільшення, крат: 100
Монтування Азимутальне
Оптична конструкція Рефрактори
Посадковий діаметр окуляра 31.75 мм
Просвітлення Багатошарове просвітлення
Роздільна здатність 2.8 секунди
Цвет Black
Штрихкод 4007922001500
Шукач Оптичний 5х24

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре