Інформація
Пошук

Мікроскоп Bresser Junior 40x-2000x (8855500)

Виробник: Bresser
Код товару: 928249-10
Артикул: 928249
-8 %
АКЦІЯ

До кінця Акції залишилося:

Скорочений опис


 Мікроскоп Bresser Junior 40x-2000x (8855500) - це мікроскоп для вивчення готових мікропрепаратів та інших біологічних зразків будь-якого ступеня прозорості. Він підійде не тільки дорослим, але й дітям. Мікроскоп простий... Читати далі...

Знайшли дешевше?
4 999 грн 4 599 грн

  • Немає в наявності

Інформація для покупця
Способи доставки

Способи доставки

Ми відправимо ваше замовлення в будь-яку точку України

Способи оплати

Способи оплати

Ми гарантуємо безпечну оплату

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів про наш магазин

 Мікроскоп Bresser Junior 40x-2000x (8855500) - це мікроскоп для вивчення готових мікропрепаратів та інших біологічних зразків будь-якого ступеня прозорості. Він підійде не тільки дорослим, але й дітям. Мікроскоп простий в управлінні, підходить для виконання шкільних робіт з біології та студентських досліджень. Також він може використовуватися для базових лабораторних спостережень. Великий діапазон плавної зміни збільшень від 40х до 2000х забезпечить точний підбір необхідного збільшення для спостереження різних зразків з достатньою чіткістю та якістю зображення. Дана модель яляется ідеальним набором для старту спостережень структури організмів, тканин і неорганічних тіл, а головне мікроскоп в даній комплектації не вимагає додаткових витрат на придбання набору аксесуарів. Мікроскоп від початку готовий до використання. У мікроскопі встановлена монокулярная насадка і револьверний пристрій на три об'єктива. Монокулярная насадка нахилена під кутом 45° і має поворот навколо вертикальної осі на 360°, що безумовно зручно для спостережень. Комбінація двох ширококутних окулярів і трьох об'єктивів дає можливість отримати збільшення 1000х. Досить корисним і цікавим є використання в підлітковому мікроскопі лінзи Барлоу з дворазовим збільшенням для отримання безступневого (плавного) зуммування зображення, завдяки чому досягається максимальне збільшення 2000х. Великий набір оптичних аксесуарів дозволяє розширити діапазон збільшень і зробити спостереження більш глибокими та цікавими. Предметний столик забезпечений металевими зажимами для фіксування мікропрепаратів. Світлодіодне підсвічування складається з верхнього і нижнього освітлювачів, яскравість яких можна регулювати. Світлодіоди забезпечують підсвічування препарату прохідним та відбитим світлом. Прохідне світло використовується для спостереження прозорих об'єктів, відбите - для непрозорих тривимірних. Використання двох ламп одночасно може бути корисно при спостереженні напівпрозорих зразків. Підсвічування регулюється плавно за допомогою реостата. Для роботи підсвічування застосовуються стандартні батарейки, які треба придбати окремо. У комплектацію входить адаптер для камери смартфона. Адаптер кріпиться на тубусі мікроскопа і дозволяє проводити фото і відеозйомку основною камерою гаджета, надійно його фіксуючи. Живлення мікроскопа здійснюється від трьох найпоширеніших батарей АА. Таким чином мікроскоп незалежний від мережі змінного струму і може бути використаний навіть в польових умовах. Перелік аксесуарів включає готові слайди, до огляду яких можна приступити негайно. Також в наборі є аксесуари для препарування зразків, мікротом для самостійного приготування зразків, інкубаторій і препарати для самостійного приготування.

Вага 772 г
Вага в упаковці 1,604 кг
Вид Мікроскопи
Габарити упаковки 35 х 21,5 х 13 см
Гарантія 12 місяців
Голівка Монокулярна
Джерело живлення Батарейки
Живлення Батареи АА (LR6) - 3 шт
Збільшення мікроскопа від 40x до 2000x
Збільшення об'єктиву 4х, 10х, 40х
Збільшення окуляра 10х, 25х
Клас Біологічні
Комплектація Мікроскоп: пластиковий корпус Об'єктиви: 4x, 10x, 40x Окуляри: WF10x, WF25x (ширококутні) Лінза Барлоу: 1 шт. Адаптер для камери смартфона Інкубаторій Мікротом Набір аксесуарів для препарування Препарати: 2 шт (яйця креветок, дріжджі) Ємності для приготування: 3 шт Підготовлені слайди: 3 шт. Предметні стекла: 7 шт Покривні стекла: 10 шт.
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна-виробник товару Китай
Нахил 45º
Підсвічування Світлодіодне
Предметний столик Рухомий із препаратоутримувачами
Призначення Навчальний
Розмір 160 х 100 х 300 мм
Тип Оптичні
Фокусування Грубе
Штрихкод 4007922061245

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре