Інформація
Пошук

Бінокль Bresser Hunter 16x50 (1151650)

Виробник: Bresser
Код товару: 908576-10
Артикул: 908576
-8 %
АКЦІЯ

До кінця Акції залишилося:

Скорочений опис


Біноклі цієї серії, за високих оптико-технічних характеристик та помірної ціни, є найбільш універсальними у застосуванні. Мультипросвітлена оптика у поєднанні з великим діаметром лінз передає чітке та світле зображення п... Читати далі...

Знайшли дешевше?
2 499 грн 2 299 грн

  • Немає в наявності

Інформація для покупця
Способи доставки

Способи доставки

Ми відправимо ваше замовлення в будь-яку точку України

Способи оплати

Способи оплати

Ми гарантуємо безпечну оплату

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів про наш магазин

Біноклі цієї серії, за високих оптико-технічних характеристик та помірної ціни, є найбільш універсальними у застосуванні. Мультипросвітлена оптика у поєднанні з великим діаметром лінз передає чітке та світле зображення по всьому полю зору при 16х збільшенні.

Німецькі біноклі Bresser надають найвищу якість оптики у поєднанні з ергономічним сучасним дизайном. Багато розробок, які застосовуються при виготовленні цих приладів, є унікальними та захищені патентами.

Біноклі серії HUNTER - це прилади широкого цільового призначення. Маючи гідні оптичні якості, вони також доступні за ціною. Дана серія біноклів зручна як для прогулянкових спостережень, турпоходів, виїздів на полювання, так і для спостережень за живою природою та спортивними змаганнями.

Бінокль BRESSER HUNTER 16x50 має прогумований, ударостійкий корпус. Спеціальне стійке до стирання, антивідблиску, повне покриття лінз блакитного відтінку захищає від подряпин і сприяє максимальному проникненню світла (не менше 75%), а призми, зроблені зі скла BK7, дозволять отримати більш якісну і контрастну картинку на окулярі. Різкість зображення регулюється центральним колесом, також передбачена можливість корекції діоптрію за допомогою кільця на правому окулярі, щоб підлаштувати пристрій під особисті особливості зору. Також можна відрегулювати міжосьову відстань для максимально комфортного спостереження. При подібних оптичних характеристиках поле цього бінокля перевершує аналогічні моделі інших виробників і при цьому збережені компактні розміри і невелика вага.

Є гніздо для кріплення штатива, що необхідно для отримання стабільного статичного зображення при даній кратності. Кришки для окулярів та об'єктива, м'який кейс та ремінь дозволять захистити бінокль від зовнішніх пошкоджень під час транспортування.

Артикул 908576
Бренд Bresser
Вага 778 г
Вага в упаковці 1,045 кг
Винесена окулярна точка 12 мм
Габарити 197 х 167 х 68 мм
Габарити упаковки 21 х 18 х 8 см
Гарантія 12 місяців
Герметичність конструкції Бризгозахист
Діаметр вихідної зіниці 3.125 мм
Діаметр об'єктива 50 мм
Додаткові характеристики Корекція діоптрію: +5/-5 Регулювання міжосьової відстані, мм: 57-72
Захист Ударостійкі
Клас Для полювання
Колір Black
Комплект поставки Бінокль, м'який кейс для транспортування, захисні кришки окулярів та об'єктива, ремінь, серветка для чищення лінз.
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна-виробник товару Китай
Кратність наближення 16х
Лінзи З повним покриттям, що просвітлює (Fully Coated)
Мінімальна дистанція фокусування 7 м
Максимальне збільшення: 16
Матеріал призм BK7
Оправи окулярів Наглазники типу Fold Down, що складаються.
Поле зору на 1000 м 73 м
Реальний кут зору 4.2 °
Світлосила 9.8
Тип Бінокль
Тип збільшення Постійне
Тип конструкції Porro
Фактор сутінків 28,3

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре